BELENCO KUVARS Olympos

Belenco kuvars yüzeylerin temizlenmesi kolaydır ve yaşam kalitenizi arttıracak şekilde dizayn edilmiştir.

Beyazın zarif uyumu ile karlı dağ doruklarının yansıması,Olympos.
Awesome Image

BOYUTLAR

330CMx165CM
310CMx152CM

KALINLIK

15MM / 20MM/30MM

YÜZEYLER

Parlak

Kuvars Tezgah İle Yaşam Alanları

  • Hijyen ve Bakım Kolaylığı
  • DOĞAL MALZEME, DOĞAL IŞILTI
  • LEKE DAYANIMI

Belenco Kuvars Yüzeyler, gözeneksiz ve kompakt yapısı ile üzerinde bakteri veya mikroorganizma üremesine izin vermez. LGA Qualitest GMBH tarafından verilen hijyen raporuna sahiptir. LGA, Belenco’nun kolay temizlendiğini, temizlik sonrası mikrobiyolojik hijyen acısından tamamen güvenli olduğunu onaylar. Sahip olduğu NSF sertifikası ise Belenco’nun üzerinde yiyeceklerin güvenle hazırlanabileceğini tasdik eder.

Belenco basit bir günlük temizlik ile uzun yıllar ilk günkü parlaklığını ve doğal canlılığını korur. Nemli, pamuklu bir bez ve az miktarda yumuşak nötr bir sıvı sabun (bulaşık sabunu v.b.) günlük temizlik için yeterlidir..

Belenco Kuvars Yüzeyler’in ışıl ışıl görünümü içerdiği kuvarsın doğal parlaklığından gelir. Parlaklık sağlayıcı hiçbir kimyasal içermezler. Yüzeylerine sonradan cila ya da parlatma yapılmasına gerek yoktur. .

Belenco, sıvı emmeyen gözeneksiz yapısı ile kirlenmeye karşı dirençli bir yüzeydir. Bileşiminin %90’nından fazlasını oluşturan kuvars, kimyasalların yıpratıcı etkilerini sorun olmaktan çıkarır. Çay, kahve, sirke, limon, renkli baharatlar gibi diğer tezgah malzemelerinin kalıcı olarak lekelenmesine ya da yüzeylerinde aşınmaya sebep olabilecek maddeler Belenco’ya etki etmez. .

Awesome Image

Sign Up for Our Newsletter

Get weekly email containing tips about construction and everything relating with it

Zero spam. You can unsubscribe anytime